Meny #1        450    :-

Förrätt

”Tartar på Hjort från Hjortkvarn”
Med löjrom, syrad grädde, smörbrynta kantareller,
picklad silverlök, frasig svartrot, röd harsyra & olja på En.

150:-

Varmrätt

Citronrimmad ”Skrei” torsk från Lofoten
Serveras med knyte av mandelpotatispuré rödbetspuré, romanesco, vitvinsskum och kavringskrisp.

255:-

Dessert

”Tonka & saffransglass”
Med sesamspongecake, havtorncoulis, rostade sesamfrön,
chokladsnö med sesamolja & picklade nashipäron

120:-

Meny #2       475:-

Förrätt

”Skagen bruschetta” med handskalade räkor, pepparrot, löjrom, kavring och champagne skummad frisse.

155:-

Varmrätt

”Grillad entrecôte från Närkekött”
med sunrise ”shoestrings”, oxsvansreduktion,
café de paris smör & säsongens kål,
samt palsternackspuré med vit tryffel.

265:-

Dessert

”Valrhonabavaroise”
Fylld med päronkräm, xantésabayonne,
blodapelsinsorbet, chokladsnö med rökt valnöt,
& apelsinmarmelad.

120:-

Meny #3      435:-

Förrätt

”Pilgrimsmussla”
Med sotat lökpulver, friterad jordärtsskocka, blomkålspuré,
syrade betor, confiterad äggula
& syrlig brunoise.
150:-

Varmrätt

”Tempranillo bräserad svensk oxkind”
serveras med mandelpotatispuré med brynt smör,
kraftigt reducerad oxsky, sherry picklade skogschampinjoner,
knaprigt rökt fläsk, råsockerstekta plommon och skum
på karljohansvamp.

 265:-

Dessert

”K1 Swiss” av polkamaräng, gräddvaniljglass, banan, Baileys doftande oboygrädde och Dulce de Leche.

120:-

Meny 4#  375:-  (VEG)

Förrätt

”Gårdsägg från Berga gård  2.0 ”
Med gravad äggula, citronskum, smörbrynta kantareller, potatischips smaksatta med tryffel,
picklad silverlök, krondillsolja & torkad dill.

125:-

Varmrätt

”Krokett fylld med portabello & kikärtor”
Serveras med krämig svamprisotto, buljongreduktion på
pumpa, picklade gulbetor samt syrad fänkålscrudité.

200:-

Dessert

”Valfri dessert”
Välj fritt mellan de desserter som finns i sortimentet.

Med reservation för ändringar.