Meny #1        450    :-

Förrätt

”Smörstekt vitsparris”

med krämig nobisdipp, löjrom

ramslöksolja, kavringskross och

parmesan.

150:-

Varmrätt

Citronsmörbakad torsk från Norska havet

med dillslungad färskpotatis, syrlig

vitvinssås, grillad citron, sparris och

picklade rädisor.

255:-

Dessert

”Vitchokladmousse med

passionfruktsgranité, passionskrisp,

hallonkompott och chokladsnö.

120:-

Meny #2       475:-

Förrätt

”Skagen bruschetta” med handskalade

räkor, pepparrot, löjrom, kavring och

champagne slungad frisse.

155:-

Varmrätt

”Grillad entrecôte från Närkekött”

med tryffeldoftande tempranillosås,

Sörmlandsädel, grillad sötpotatis och

primörsallad.

265:-

Dessert

”K1 Swiss” av polkamaräng, tahiti

vaniljglass, jordbubbar och banan,

Baileys doftande oboygrädde och Dulce

de Leche.

120:-

Dryckespaket 295.-

Vinpaket 325.-

Vinpaket 395.-

Fördrink från 115.-

Förrätter

”Smörstekt vitsparris”

med krämig nobisdipp, löjrom

ramslöksolja, kavringskross och

parmesan.

150:-

”Skagen bruschetta” med handskalade

räkor, pepparrot, löjrom, kavring och

champagne slungad frisse.

155:-

K1 rökta västkusträkor med citron och

dillmajjo och rostad brioche.

1/2 90:- 1/1 148:-

Champagne och fläderdoftande

sommarsallad med jordgubbar,

honungsrostade valnötter och

tryffelpecorinosnö.

108:-

Charktallrik med vad vi tycker om av

Svenska och Italienska delikatesser.

1/2 118:- 1/1 168:-

Varmrätter

Citronsmörbakad torsk från

Norska havet med dillslungad

färskpotatis, syrlig vitvinssås,

grillad citron, sparris och picklade

rädisor.

255:-

”Grillad entrecôte från Närkekött”

med tryffeldoftande

tempranillosås, Sörmlandsädel,

grillad sötpotatis och primörsallad.

265:-

Äppelglacerad grillad Svensk

rapspluma med marinerade

primörer, limemousse och chips.

228:-

Högrevsburgare med rostad

brioche, frisk jordgubbssallad,

alspånsrökt bacon, cheddarkräm,

flädersyrad rödlök och

rotfruktschips.

198:-

Ricotta och parmesanburgare,

grillad romansallad,

tomatmarmelad från Karintorp

och sommargrönt.

198:-

Desserter

”K1 Swiss” av polkamaräng,

tahiti vaniljglass jordgubbar

och banan, Baileys doftande

oboygrädde och Dulce de

Leche.

120:-

”Vitchokladmousse med

passionfruktsgranité,

passionskrisp, hallonkompott

och chokladsnö.

120:-

Citronpaj med

Italienskemaräng,

smultronsorbet, färska bär och

hallonkrisp.

120:-

Kaffe och köketstryffel.

75:-

Med reservation för ändringar.