Meny #1        450    :-

Förrätt

”Tartar på havets delikatesser”

Gjord på färska västkusträkor, pilgrimsmussla & torsk. Serveras med rökt forellrom, avokado crème & kavringskrisp

Varmrätt

Citronsmörbakad torsk från Norska havet

med dillslungad färskpotatis, syrlig

vitvinssås, grillad citron, sparris och

picklade rädisor.

Dessert

”Vitchokladmousse med

passionfruktsgranité, passionskrisp,

hallonkompott och chokladsnö.

Meny #2       475:-

Förrätt

”Skagen bruschetta” med handskalade

räkor, pepparrot, löjrom, kavring och

champagne slungad frisse.

Varmrätt

”Grillad entrecôte från Närkekött”

med tryffeldoftande tempranillosås,

Sörmlandsädel, grillad sötpotatis och

primörsallad.

Dessert

”K1 Swiss” av polkamaräng, tahiti

vaniljglass, jordbubbar och banan,

Baileys doftande oboygrädde och Dulce

de Leche.

Dryckespaket 295.-

Vinpaket 325.-

Vinpaket 395.-

Fördrink från 115.-

Förrätter

”Tartar på havets delikatesser”

Gjord på färska västkusträkor, pilgrimsmusslor & torsk. Serveras med rökt forellrom, avokadocremé & kavringskrisp.

150:-

”Skagen bruschetta” med handskalade

räkor, pepparrot, löjrom, kavring och

champagne slungad frisse.

155:-

K1 rökta västkusträkor med citron och

dillmajjo och rostad brioche.

1/2 90:- 1/1 148:-

Champagne och fläderdoftande

sommarsallad med jordgubbar,

honungsrostade valnötter och

tryffelpecorinosnö.

108:-

Charktallrik med vad vi tycker om av

Svenska och Italienska delikatesser.

1/2 118:- 1/1 168:-

Varmrätter

Citronsmörbakad torsk från

Norska havet med dillslungad

färskpotatis, syrlig vitvinssås,

grillad citron, sparris och picklade

rädisor.

255:-

”Grillad entrecôte från Närkekött”

med tryffeldoftande

tempranillosås, Sörmlandsädel,

grillad sötpotatis och primörsallad.

265:-

Äppelglacerad grillad Svensk

rapspluma med marinerade

primörer, limemousse och chips.

228:-

Högrevsburgare med rostad

brioche, frisk jordgubbssallad,

alspånsrökt bacon, cheddarkräm,

flädersyrad rödlök och

rotfruktschips.

198:-

Ricotta och parmesanburgare,

grillad romansallad,

tomatmarmelad från Karintorp

och sommargrönt.

198:-

Desserter

”K1 Swiss” av polkamaräng,

tahiti vaniljglass jordgubbar

och banan, Baileys doftande

oboygrädde och Dulce de

Leche.

120:-

”Vitchokladmousse med

passionfruktsgranité,

passionskrisp, hallonkompott

och chokladsnö.

120:-

Citronpaj med

Italienskemaräng,

smultronsorbet, färska bär och

hallonkrisp.

120:-

Kaffe och köketstryffel.

75:-

Med reservation för ändringar.