Meny #1        450    :-

Förrätt

”Tartar på Hjort från Hjortkvarn”
Med Kalix löjrom, syrad grädde, smörbrynta kantareller,
picklad silverlök, frasig svartrot, röd harsyra & olja på En.

150:-

Varmrätt

”Smörstekt isländsk Röding”
Med citronsmörskum, syrligt potatisknyte, lättrökt
laxrom, rågbrödssmulor, morotspuré med ingefära, krondillsolja,
grönt äpple & kungskrabba.

265:-

Dessert

”Hjortronglass”
Med brynt smör mandelkaka, hjortronmylta, variation på maräng
samt granola.
(Innehåller nötter)

120:-

Meny #2       475:-

Förrätt

”Nordisk inspirerad Pho”
Vaktelägg från Stockberga gård, rostad oxsvansbuljong med plockad oxsvans,
sojapicklade kantareller, risnudlar, gräslök & chili.
135:-

Varmrätt

”Älg från Bergslagen”
Entrecôte och vår egna älg & vildsvinkorv,
viltsky med rökt märgsmör, potatisterrine,
sidfläsk från Loftahammar, äppleinkokt lök,
& rostade primörmorötter.

275:-

Dessert

”Glass på grönt Matchathé”
Mörk mintchokladkräm, rostad vit choklad,
rostade hasselnötter, aprikoskräm, Matchasnö.

120:-

Meny #3      435:-

Förrätt

”Lättrökt & gravad Eko Lax”
Med confiterad lökkräm, picklade senapsfrön, äppleinkokt lök,
grönt äpple, bränd citron & äppelvinägrett samt kinakrasse.
150:-

Varmrätt

”Lammnacke från Fällmanskött”
Serveras med en rotselleripuré med rostad vitlök, picklad gulbeta,
buljong på lamm & äppelmust smaksatt med svart tryffel,
brytbönor & spritärtor.

255:-

Dessert

”Violpannacotta”
Med blåbärsgelé, hallonkräm, saltlakritssnö,
frystorkade hallon/passionfrukt.

110:-

Meny 4#  375:-  (VEG)

Förrätt

”Gårdsägg från Berga gård  2.0 ”
Med gravad äggula, citronskum, smörbrynta kantareller, potatischips smaksatta med tryffel,
picklad silverlök, krondillsolja & torkad dill.

125:-

Varmrätt

”Ragu på ekologiska Belugalinser”

Med stuvad spetskål, syrligt potatisknyte, rödbetspuré, reducerad rödvinssky,
& jordärtskockschips.

200:-

Dessert

”Valfri dessert”

Välj fritt mellan de desserter som finns i sortimentet.

Med reservation för ändringar.