Meny #1        485    :-

Förrätt

”Toast Skagen, serveras med rökt laxrom, grillad citron, briocchebröd från Jeremias bageri och sallad.”

145:-

Varmrätt

”Grillad svensk entrecote, serveras med bearnaise skum, grillad hasselbackspotatis,
rödvinsreduktion med tryffel samt säsongens primörer”

285:-

Dessert

”Italiensk citronpaj med Limoncello maräng, färska hallon & jordgubbar”

100:-

Meny #2       455:-

Förrätt

”Carpacchio på sotad & enrisrökt biff från Lövsta, sommar tryffel vinegrette, ramslökskapris, pinjenötter, picklade jordgubbar, tryffelriv & klippt krasse”
145:-

Varmrätt

”Eldad smörad Hjälmar Gös, serveras med dillkolt färskpotatis, Sandefjordsås, grönsparris, krasse & gurka”

275:-

Dessert

”Bombay ”GT” sorbet, gjord på gurka & granskott, garneras med harsyra”

95:-

Meny #3      400:- (Veg)

Förrätt

”Bruschetta på vårt egna surdegsbröd, serveras med semitorkade tomater från Karintorp,
söt & syrlig sommarsallad, ramslökskapris, rosmarinssalt samt
hyvlad Alpost.”
105:-

Varmrätt

”Grillad svensk romansallad med Bresjöblåkräm, rågbröds smulor, färsk mango & salt rostade hasselnötter, pumpakärnor och Karintorps tomatsalsa”

215:-

Dessert

”Grillad Fairtrade banan i folie, med Vahlrona choklad, lönnsirap, havssalt & calvadosgrädde”

110:-

K1´s favoriter

”En näve rökta räkor, med kökets dipp och brioche bröd ”

100:-

”Grillad Flankstek, med en ” Hot tomato Louisiana” glaze, serveras med grillad sötpotatis med lime och koriander, chimichurri, & side sallad”

265:-

”Tryffel burgare, gjord på 100% bringa, med bröd från Jeremias bageri, trilogi av sommarlök, lönnsirapsglaserat bacon, färsk potatischips & side salad.”

215:-

Med reservation för ändringar.