Meny #1        450    :-

Förrätt

”Tartar på Hjort från Hjortkvarn”
Med Kalix löjrom, syrad grädde, smörbrynta kantareller,
picklad silverlök, frasig svartrot, röd harsyra & olja på En.

150:-

Varmrätt

”Smörstekt isländsk Röding”
Med citronsmörskum, syrligt potatisknyte, lättrökt
laxrom, rågbrödssmulor, morotspuré med ingefära, krondillsolja,
grönt äpple & kungskrabba.

265:-

Dessert

”Hjortronglass”
Med brynt smör mandelkaka, hjortronmylta, variation på maräng
samt granola.
(Innehåller nötter)

120:-

Meny #2       475:-

Förrätt

”Nordisk inspirerad Pho”
Vaktelägg från Stockberga gård, rostad oxsvansbuljong med plockad oxsvans,
sojapicklade kantareller, risnudlar, gräslök & chili.
135:-

Varmrätt

”Smörstekt svensk ryggbiff”
med sunrise ”shoestrings”, oxsvansreduktion,
nykärnat ramslökssmör & säsongens kål,
samt palsternackspuré med vit tryffel

275:-

Dessert

”Glass på grönt Matchathé”
Mörk mintchokladkräm, rostad vit choklad,
rostade hasselnötter, aprikoskräm, Matchasnö.
(innehåller nötter)

120:-

Meny #3      435:-

Förrätt

”Bressekyckling från Blekslätten gård”
med variation på svart trumpetsvamp, hönsconsumé,
rökt bresse, senapskrasse & krispigt kycklingskinn
150:-

Varmrätt

”Lamm från Fällmanskött”
Serveras med en rotselleripuré med rostad vitlök, picklad gulbeta,
buljong på lamm & äppelmust smaksatt med svart tryffel,
brytbönor & spritärtor.

255:-

Dessert

”Äppelterrine”
med kanel och stjärnanis, syrlig vaniljkräm, äppelcurd, mördegschips, havrefras och kanelsnö.

110:-

Meny 4#  375:-  (VEG)

Förrätt

”Gårdsägg från Berga gård  2.0 ”
Med gravad äggula, citronskum, smörbrynta kantareller, potatischips smaksatta med tryffel,
picklad silverlök, krondillsolja & torkad dill.

125:-

Varmrätt

”Ragu på ekologiska Belugalinser”

Med stuvad spetskål, syrligt potatisknyte, rödbetspuré, reducerad rödvinssky,
& jordärtskockschips.

200:-

Dessert

”Valfri dessert”

Välj fritt mellan de desserter som finns i sortimentet.

Med reservation för ändringar.