Meny #1        450    :-

Förrätt

Kalixlöjrom
Serveras med ljummen kryddostpaj, hängd gräddfil och klassiska tillbehör.

Varmrätt

Smörstekt abborrefilé
Från Aspabruk med rostad rotselleripuré, brynt smörmousse och syrade säsongsprimörer från Granelund.

Dessert

Lingoninkokta päron
Med hjortrongranité, päronkräm, krossade nötter och vitchokladsnö.

Meny #2       475:-

Förrätt

Tartar på hjort
Från Hjortkvarn med variation på lingon, rotsellerikrisp, smörstekt palsternacka och enskottsolja.

Varmrätt

Rosabakad kalvytterfilé
Med sunsidepotatis-gateau, oxsvans reduktion, rökig vitlökscreme, steklök och picklad svamp.

Dessert

Rosmarinsbakad getost
Rödbetssorbet, kanderade nötter och rödbetsmaräng.

Dryckespaket 295.-

Vinpaket 325.-

Vinpaket 395.-

Fördrink från 115.-

Meny #3       375:-

Förrätt

Tomatdoftande tapioka
Med pumpabuljong, saltrostad rotselleri, höstbetor, vitlöksrostade brödsmulor och brynt smörskum.

Varmrätt

Ugnsbakad zucchini
Fylld med soltorkade tomater, ragu på ekologiska gröna linser från Skåne och picklade rödbetor.

Dessert

K1s favoritostar
Serveras med hemmagjort fröknäcke och marmelad.

Meny #4       450:-

Förrätt

Karl-Johan toast
Serveras med Västerbottenchips, äppelglace och torkad trumpetsvamp.

Varmrätt

Lammlägg från Gotland
Tempranillo & rosmarinsbakad, serveras med getostkrokett, chevreskum och höstprimörer.

Dessert
Chokladglass på ”Valrhona”
Med churros. blåbär och dulce de leche.

Förätter

Kalixlöjrom
Serveras med ljummen kryddostpaj, hängd gräddfil och klassiska tillbehör.

160:-

Karl-Johan toast
Serveras med Västerbottenchips, äppelglace och torkad trumpetsvamp.

140:-

Tartar på hjort
Från Hjortkvarn med variation på lingon, rotsellerikrisp, smörstekt palsternacka och enskottsolja.

155:-

Tomatdoftande tapioka
Med pumpabuljong, saltrostad rotselleri, höstbetor, vitlöksrostade brödsmulor och brynt smörskum.

110:-

Varmrätter

Rosabakad kalvytterfilé
Med sunsidepotatis-gateau, oxsvans reduktion, rökig vitlökscreme, steklök och picklad svamp.

260:-

Lammlägg från Gotland
Tempranillo & rosmarinbakad med chevrekrokett, chevreskum och höstprimörer.

255:-

Smörstekt abborrefilé
Från Aspabruk med rostad rotselleripuré, brynt smörmousse och syrade säsongsprimörer från Granelund.

255:-

Ugnsbakad zucchini
Fylld med soltorkade tomater, ragu på ekologiska gröna linser från Skåne och picklade rödbetor.
200:-

Desserter

Lingoninkokta päron
Med hjortrongranité, päronkräm, krossade nötter och vitchokladsnö.

120:-

Rosmarinsbakad getost
Rödbetssorbet, kanderade nötter och rödbetsmaräng.

120:-

Chokladglass på ”Valrhona”
Med churros. blåbär och dulce de leche.

120:-

K1s favoritostar
Serveras med hemmagjort fröknäcke och marmelad.

140:-

Med reservation för ändringar.